cum să știți dacă sunteți blocat pe abur


Răspunsul 1:

Numărul de prieteni scade și persoana respectivă nu mai este în lista ta de prieteni. Dacă verificați profilul și vedeți un buton pentru „Adăugați un prieten”, persoana respectivă nu v-a împrietenit.

Dacă ați fost blocat, nu veți putea vedea deloc profilul persoanei. Postările sale în grupuri și comentariile la feedul dvs. vor dispărea, de asemenea. De asemenea, nu veți putea ajunge la acea persoană în Messenger-ul FB.

Un alt scenariu similar se întâmplă atunci când cineva își dezactivează contul. Persoana respectivă apare în continuare în lista dvs. de prieteni, dar miniatura este generică și când faceți clic pe link, o fereastră pop-up vă spune că contul este dezactivat.


Răspunsul 2:

Există o cale, dar necesită o anumită muncă și se aplică doar de la prietenii tăi pe care i-ai adăugat pentru ca în ultimii 5 ani. Dacă v-ați împrietenit pe Facebook, aceștia vă trimit un mesaj în messenger spunând „Acum sunteți prieteni cu .. ..să salut!”. De multe ori oamenii îl ascund în arhiva lor. Accesați mesajele dvs. realizate (ascunse) și uitați-vă și verificați toate aceste mesaje „Acum sunteți prieteni cu ..”. Apoi veți ști dacă sunteți încă prieteni sau dacă vă sunt prieteni atunci când fotografia lor de pe messenger spune „xx prieteni comuni” și nu „Sunteți prieteni pe facebook”.

Un alt lucru este prin e-mail. Acest lucru necesită și o muncă. Nu știu dacă o fac în continuare, dar Facebook obișnuia să trimită notificări prin e-mail dacă sunteți acum prieten cu cineva. Accesați adresa de e-mail și verificați aceste mesaje. Apoi, la fel, verificați profilurile lor. Atunci vei ști dacă ești încă prieten sau dacă te-au prieten. Sper că acest lucru vă ajută.


Răspunsul 3:
Cum poți ști dacă cineva te-a împrietenit?

Există două moduri:

  1. Lista ta de prieteni. Dacă nu găsiți persoana din lista dvs. de prieteni, fie ați fost neprieten, fie ați fost blocat.
  2. Profilul persoanei. Dacă puteți accesa profilul persoanei și dacă vedeți butonul Adaugă prieten, nu ați fost prieten. Dacă nu puteți accesa deloc profilul persoanei, este posibil să fi fost blocat sau persoana respectivă să-și fi șters contul.

Răspunsul 4:

Presupun că vorbești despre Facebook. Verificați lista de prieteni sau căutați pagina prietenului dvs. și faceți clic pe ea. Dacă nu apare, ați fost blocat sau aceștia și-au șters contul, ceea ce v-a împiedicat automat. (Dezactivarea paginii lor nu te împiedică.) Sau, dacă pagina lor apare, dar indicatorul „Prieteni” nu este marcat, te-ai împrietenit.

În caz contrar, dacă nu răspund la contactele dvs. sau nu vă simt bine, s-ar putea să fiți prieten cu viața reală.


Răspunsul 5:

Este atunci când te blochează și descoperi că te-au șters din lista de prieteni și apoi te duci să-i cauți și nu-i mai găsești deloc. Îți faci un alt cont și le cercetezi și le găsești și vezi că sunt online, dar pe pagina ta .. nu sunt pe el.

Așa știi că cineva te-a blocat și probabil că te-a și împrietenit.

Dragoste,

Angela


Răspunsul 6:

„Dante Lozano a solicitat răspunsul tău la Cum poți ști dacă cineva te-a împrietenit?”

Răspunsul nu s-a schimbat în ultimii 3 ani. Răspunsurile scrise mai jos sunt complet corecte. Știi pentru că nu mai apar în lista ta de prieteni! Dacă nu-ți găsești deloc prietenul, acesta fie te-a blocat, fie își închide întregul cont. Faceți-le o favoare și respectați-le intimitatea.


Răspunsul 7:

Pur și simplu accesând peretele de pagină FB al acelei persoane și vedeți dacă scrie „adăugați un prieten”. Dacă îi cauți în sus și nu mai poți găsi acea persoană, atunci nu numai că te-au împrietenit, dar te-au blocat să nu vezi nimic despre ei.


Răspunsul 8:

Primul meu gând a fost că nu mai auzi niciodată de ei. Dacă te blochează pe FB sau pe alte rețele sociale. Nu vor niciodată să fie în preajma ta. Dacă nu mai auziți de ei de mult, sunt sigur că mă duc după acel indiciu mare. Le las doar în pace. Dacă nu trimit felicitări de Crăciun sau de ziua de naștere și întotdeauna obișnuiau să facă asta. Nu mai sunt în viața ta.


Răspunsul 9:

Depinde într-adevăr de câți prieteni ai și dacă ești cu adevărat atent. Dar răspunsul este un nu. Cu modul în care este configurat dacă cineva își dezactivează contul, arată la fel ca și când ai fost dat afară din buclă de către un prieten sau un membru al familiei. O modalitate sigură de a-ți spune dacă te-au dezactivat sau te-am împrietenit este atunci când trimit o altă cerere de prietenie atunci când decid că meritul tău merită să fie auzit. (Nimeni nu este cu adevărat, nu-i așa?) Să inventăm un nou FB, tu și cu mine vom fi zuckerberg și putem să plângem la bancă de fiecare dată când cineva neprietenos este.


Răspunsul 10:

Singura modalitate de a afla acest lucru este să căutați în lista dvs. de prieteni și să vedeți pe cine Missing Facebook nu trimite notificări care să spună acest lucru și așa i-a împrietenit așa și așa


Răspunsul 11:

Verificați pur și simplu următorii lui, dacă vă urmează, va fi afișat.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-i întrebi direct dacă te prietenesc sau nu.

💛

- SanyaRana